Untitled Document

 

Untitled Document

Hjem

Om arbeidet

Om oss

Støtte

Fadderskap

Nyhetsbrev

Nettbutikk

Billedgalleri

Kontakt oss

Fra møter/arr

Fra Innsamling

Linker

 

 

Fadder


  Untitled Document
 
Untitled Document

INNSAMLINGSAKSJON :FØLG MED I AVISEN HVOR VI HAR OPPSAMLINGSPLASS FOR NØDHJELP NESTE GANG.

 

 
 

Millioner av sjøstjerner var skyllet på land. En liten gutt kastet mange av dem ut i vanne igjen. Da en forbipasserene så dette, sa han oppgitt til gutten: "Dette er jo nytteløst gutten min, det er jo så mange"? Gutten svarte:" Men for den ene betyr det alt".

 
Untitled Document

Bestill Hope of Mercy cd. og støtt arbeidet.

Gå inn på nettbutikken

 
 
Untitled Document
 
 

Hope of Mercy driver direkte nødhjelp til barn og deres familier i Sør-Ukraina. Vi har matprogram hvor mat og klær deles ut i landsbyene der mange tusener lever i stor fattigdom. Vi driver dagsenter og barnehjem hvor barna får daglig mat, og nye prosjekt planlegges.

Alt dette er mulig takket være våre faddere og støttepartnere. For kun kr 200,- pr måned kan du hjelpe et barn. Bli med oss og realiser drømmen til disse barna. Vi ønsker å bygge noe trygt og fast for dem, og se at levevilkår og livskvalitet kommer på plass i deres liv. Ditt bidrag går til fadderbarna og familiene deres i form av mat og klær, og til prosjekt som Hope of Mercy har for dem. Alle barn vi jobber med stiller likt, og vil få den samme omsorg og kjærlighet.

Vi vil gi våre faddere mulighet til å følge med oss i bilder og reportasjer, ønsker og planer. Informasjon med bilder fra barna skal vi oversende til dere, så langt det lar seg gjøre. Du vil kunne følge oss i de ulike prosjektene vi arbeider med, og som støttepartner og fadder vil du finne ansikter og historier fra "fadderbarna" som mottar din hjelp. Du vil også få informasjon om nye prosjekter og behov som du kan ta del i.


Håkon Nilsen sammen med barna i
Landsbyen Grabovå og Velice Lutski.

HVEM KAN BLI FADDER?

Alle som ønsker å bli fadder går inn med et fast beløp pr. måned på kr. 200,- eller mer (avhengig av antall barn) til mat og underhold for barna. Dersom du ønsker å bli fadder eller støttepartner, er det bare å ta kontakt enten på telefon eller mail: klikk her

 

 

På forhånd tusen takk for hjelpen!


 
Untitled Document
Hope of mercy ©2009