Untitled Document

 

Untitled Document

Hjem

Om arbeidet

Om oss

Støtte

Fadderskap

Nyhetsbrev

Nettbutikk

Billedgalleri

Kontakt oss

Fra møter/arr

Fra Innsamling

Linker

 

 

Nyhetsbrev


  Untitled Document
 
Untitled Document

INNSAMLINGSAKSJON :FØLG MED I AVISEN HVOR VI HAR OPPSAMLINGSPLASS FOR NØDHJELP NESTE GANG.

 

 
 

Millioner av sjøstjerner var skyllet på land. En liten gutt kastet mange av dem ut i vanne igjen. Da en forbipasserene så dette, sa han oppgitt til gutten: "Dette er jo nytteløst gutten min, det er jo så mange"? Gutten svarte:" Men for den ene betyr det alt".

 
Untitled Document

Bestill Hope of Mercy cd. og støtt arbeidet.

Gå inn på nettbutikken

 
 
Untitled Document
 
 

Siste nytt fra Ukraina

20/10-2009 Tilbake etter en velykket tur i Ukraina. Nye kontakter ble knyttet, og 4 nye prosjekt ble startet opphvor. Vi fikk besøke fadderbarna, møte mennesker som i takknemelighet daglig er i et program som tar hånd om dem.

29/8-2009. Etter en vellykket innsamling i Fosnavåg/Shell på lørdag , sendte vi en fullastet semitrailer igjen nedover til barna i Ukraina. Det blir kjekt igjen og få møte barna og ta del i gleden. Mange praktiske ting skal også ordnes på disse turene, da bygging og oppussing av flere prosjekt planleggese og er igang. Husk på oss.

Nyhetsbrev -2009

Etter noen travle dager er igjen en ny semitrailer på vei til Ukraina. Gode hjelpere var med oss og lempet sekker og pappesker med klær. Loddselgerene var i aksjon, og pengestøtte og transportsstøltte var alle flinke til og gi. Jeg selv drar nedover og møter traileren på grensen mellom Ukraina og Slovakia. Det blir besøk på alle dagsentere og barnehjem, skoler og legekontor. Masse har vi med oss av artikler som skal fordeles. Takk for at dere gjør det mulig. Hilsen Håkon Nilsen.Vinteren har kommet for fult til Mokasjobo i Ukraina. Telfon fra Vasilij Poroknavets idag forteller at det er kalt og surt, så de er takknemelig for at de har gass på dagsenterene, men vere er det for de som bor ute i landsbyene oppe i fjellene, de har ikke verken gass eller strøm. Misca var ute og hogg ved for de gamle og syke, og passer på at de har det bra. Nødhjelpen vi sendte nedover ( en semitrailer full ) er allerede levert ut, så vi skal straks over på nyåret planlegge neste tur - følg med. Det nye huset vårt i Ukraina er under oppussing og krever stor innsats for våre folk der nede.Telfon fra dem idag viser at store deler av huset måtte rives og bygges opp igjen. Kostnader med dette ble større en først planlagt, da nytt tak og nye vinduer måtte skiftes ut. Penger måtte sendes nedover i all hast, men de håper det kan stå ferdig til våren. HN

Fra ett av våre dagsenter vi har ansvar for.

 
Untitled Document
Hope of mercy ©2009