Untitled Document

 

Untitled Document

Hjem

Om arbeidet

Om oss

Støtte

Fadderskap

Nyhetsbrev

Nettbutikk

Billedgalleri

Kontakt oss

Fra møter/arr

Fra Innsamling

Linker

 

 

Du kan hjelpe!


  Untitled Document
 
Untitled Document

INNSAMLINGSAKSJON :FØLG MED I AVISEN HVOR VI HAR OPPSAMLINGSPLASS FOR NØDHJELP NESTE GANG.

 

 
 

Millioner av sjøstjerner var skyllet på land. En liten gutt kastet mange av dem ut i vanne igjen. Da en forbipasserene så dette, sa han oppgitt til gutten: "Dette er jo nytteløst gutten min, det er jo så mange"? Gutten svarte:" Men for den ene betyr det alt".

 
Untitled Document

Bestill Hope of Mercy cd. og støtt arbeidet.

Gå inn på nettbutikken

 
 
Untitled Document
 
 
Hope of Mercy har mange utfordringer. Mange tusen i Ukraina lever i stor fattigdom. Mat og klær deles ut i landsbyene , der hvor nøden er stor. Vi driver dagsenter og barnehjem hvor barna får daglig mat og undervisning, omsorg og kjærlighet. Det kommer stadig flere til som det skal planlegges ordninger for. Alt koster penger – så hjelp oss, vi trenger din hjelp.

Vi trenger din hjelp
Nå har du muligheten til å gi din støtte til de fattige i Ukraina. Hope of Mercy gjør det enkelt for deg å gi barna og deres familier en bedre framtid. Vi har to gavekontoer du kan benytte:

Postgiro: 0535 36 94296
Bankgiro: 3910 12 95161

Du har også mulighet til å bestille giro/få tilsendt nyhetsbrev. Gi oss melding. Send oss navn/adresse så vil vi ta kontakt.

Fadderbarn - hva koster det?
I tillegg til dette har vi fadderordning, hvor man kan gi kr.200,- (kr.7,- pr. dag) fast pr. mnd. Og vi kan sammen med alle de andre faddere og støttepartnere gi disse menneskene trygghet og livskvalitet.
Les mer

Støttepartner
Skulle det ikke passe for deg og være med på arbeidet med et fast beløp pr. mnd; håper vi at du kan ta ansvar med oss i form av en pengegave når det passer deg. Send oss navn/adr. Og vi vil sender deg giro. Klikk her

Støttegrupper
Ønsker du hjelpe oss der du bor med utloddning, basarer m.m. er vi takknemlig for hjelp. Bli med i en støttegruppe og bidra til at flere kan få hjelp.
Send oss navn/adresse og noen ord. Bli en medarbeider. Klikk her


 
Untitled Document
Hope of mercy ©2009